Over mij

Ik ben nu ruim 2 jaar van mijn pensioen aan het genieten nadat ik een half leven in het vakonderwijs gewerkt heb. Mijn vrouw werkt nog steeds in deeltijd bij Buurtzorg.
Ik ben nogal actief op het gebied van vrijwilligerswerk in kerk en maatschappij in Baarn, maar ook in Malawi, Afrika. Daardoor ben ik regelmatig een poos van huis. Vooraf maken we altijd graag kennis met potentiële huurders, dat voorkomt tot nu toe onaangename verassingen van beide kanten. Als de camper niet in de opslag staat kun je hem gelijk ook bekijken. Uiteraard ook op de film die Camptoo met onze camper heeft opgenomen. Wij gaan zelf heel graag met de camper op vakantie omdat wij vinden dat dit het toppunt van vrijheid is.
Dat we vanaf het begin verhuren via Camptoo komt omdat dit een perfecte manier is van zaken delen zodat beide partijen daar voordeel van hebben. En het is uitstekend georganiseerd. Korte lijnen en goede oplossingen bij problemen. En rondom verzekerd.Beoordelingen

Na vele jaren met de tent rondgetrokken te hebben hadden we zin in wat meer comfort. Via Camptoo kwamen we in contact met Rien en zijn vrouw, het bleken aardige mensen. Na een proefrit hebben we de knoop doorgehakt en zijn het avontuur aangegaan.
In de loop van de vakantie kwamen er wel wat haperingen in de camper aan het licht die door ons niet verholpen konden worden maar het heeft de vakantiepret niet kunnen drukken.De afhandeling na terugkomst is in goede orde verlopen.

Gerard en Louise.
Wij hebben begin september 2015 een heerlijke week vakantie gehad, de camper heeft ons probleemloos de Benelux laten zien. Wij hebben geen minpunten aan de camper ontdekt en hebben veel plezier gehad van het comfort dat de camper biedt. Het contact met de eigenaar hebben wij als prettig ervaren.

Lees meer beoordelingen