Over mij

Beoordelingen

Onze eerste ervaring van het op pad zijn met een camper is ons zeer goed bevallen. De camper was eenvoudig, maar had alles wat we nodig hadden. Hij bracht ons overal waar we wilden zijn. Al met al een fantastische vakantie met een erg leuke camper.
Wij hebben een super leuke week gehad met de camper door Nederland. Het camperleventje is ons goed bevallen. We zijn dagelijks verkast. Toch veel gemakkelijker dan een tentje opruimen. en ook veel meer comfort. Het is van alle gemakken voorzien. Praktisch ingedeeld ook.. wij hadden mooi weer dus grotendeels buiten geleefd maar 's avonds toen het koeler werd was het binnen ook goed toeven. Het matras slaapt perfect en we hebben genoten van de sterrenhemel onder het grote dakraam. Ook prettig als ventilatie. Het bed op en af vraagt wel wat lenigheid en samenwerking en we vermoeden dat het voor mensen met een dik achterwerk problemen zou kunnen opleveren. In die zin zou het helpen als er ook beneden een slaapplaats gemaakt kan worden. In het begin moesten wij wennen aan het tempo (je kunt niet zo hard) en aan het geluid van de motor maar op het eind van de week werkte het voor ons onthaastend. . Ik weet niet of ik dit ook zou vinden als ik hele lange afstanden zou moeten overbruggen.
De camper was verder spic en span.En Emiel (partner van Els) heeft ons erg vriendelijk ontvangen. We hebben nog een keer moeten bellen omdat we vergeten waren te vragen hoe de luifel uit moest. We zijn goed geholpen. Al met al voor ons voor herhaling vatbaar.

Lees meer beoordelingen