Over mij

Sinds enkele jaren beleven wij veel plezier aan onze campervakanties in de vrije natuur. We staan graag op bijzondere plekjes met veel groen om ons heen. We zijn ook fan van Het Groene Boekje met de mooiste natuurkampeerterreinen. Onze ervaring willen we graag delen met anderen. Dus kom kijken, beleef en ervaar onze 'Villa XL'.
Simon & Ellen

Beoordelingen

De Volkswagen Holdsworth van Simon en Ellen hebben we gehuurd om het paasweekend mee rond te trekken. Het is een mooie Volkswagenbus, met een nostalgisch gevoel. De bus heeft een extra hoog dak, wat heel prettig was, zo kan je binnen altijd rechtop staan. Dat maakte het gebruik heel makkelijk, zoals koken en aankleden in de bus. Verder is de bus voorzien van een koelkast, die op gas en op elektriciteit kan functioneren. De bus is van alle gemakken voorzien, zoals een tafeltje en twee stoelen om buiten mee te zitten, een luifel om uit te vouwen en een fietsenrek op de achterklep. Alle keukengerei, extra kruiden en afwasmiddel was door Simon en Ellen aangevuld. Wij vonden zelfs verstopte chocolade paaseitjes in de bus!
Hallo Simon, Wij hebben zeer genoten van jullie prachtige camper, alles wat nodig is was er, alles werkte, niet te groot en niet te klein. Noord-Holland was koel maar op zijn mooist. Wij wisten naar 2 dagen zeker dat wij met jullie Villala 3 weken naar Noorwegen willen.
Kan niet wachten !!!
Hartelijke groet Marnix en Susanne

Lees meer beoordelingen