Over mij


Ik en mijn echtgenote, vinden het fantastisch om in onze camper heerlijk op ons gemak onderweg te zijn en te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Geen gejaag, geen gestress op de wegen. Maar relaxed via dorpjes en mooie natuur van A naar B. Wij plannen grofweg naar welk gebied in welk land we naar toe willen gaan. Campings of camper-plaatsen reserveren doen wij nooit. Wij laten ons leiden door het motto "Go with the Flow". Ofwel 'In de vakantie geen haast'. We stoppen en overnachten waar het mooi is, waar plaats is, waar het gezellig is, of wat dan ook. Wij gaan zelf heel graag met de camper op vakantie omdat wij vinden dat dit het toppunt van vrijheid is.

Maar om de kosten in de hand te houden, hebben wij besloten om ook de camper te verhuren.
Dat we vanaf het begin verhuren via Camptoo, komt omdat dit een perfecte manier is van zaken delen zodat beide partijen daar voordeel van hebben. En het is uitstekend georganiseerd. Korte lijnen en goede oplossingen bij problemen. En rondom verzekerd.
Vooraf maken we altijd graag kennis met potentiële huurders als dat mogelijk is, dat voorkomt tot nu toe onaangename verassingen van beide kanten. Als de camper niet in de opslag staat kun je hem gelijk ook bekijken. (Uiteraard ook op de film die Camptoo met onze camper heeft opgenomen.)
Onze camper biedt alle mogelijkheden om een perfecte vakantie te beleven. De camper is luxe en heel compleet en bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen, automatische TV-schotel, en nog veel meer. Ook is de camper voorzien van een complete inventaris, tuinstoelen en tafel enz.

Hans de Bruyne & Wil Bijker

filmpje https://www.youtube.com/watch?v=RUwVx1TcL8I

Beoordelingen

Om te beginnen was alles perfect schoon en compleet uitgerust! Zeer uitgebreide inventaris; mooie nieuwe spullen en er was aan werkelijk alles gedacht. Ook motorisch en technisch was alles in orde en het is een zeer ruime camper. Het slapen was prima, goed matras en ruim genoeg.
Helaas bleek het rijden erin geen pretje te zijn. Voorin behoorlijk veel geluid van de dieselmotor maar vooral achterin (in het woongedeelte) is er bij de kleinste oneffenheid in de weg heel veel herrie en gebonk te horen buiten de tolwegen en zeker in dorpen en steden is het niet te doen. Onze hond die dan onder de eettafel lag was doodsbang ( gaat altijd mee op vakantie en vindt lange autoruiten prima) en ik ook als ik bij hem zat.. Al met al hebben we hierdoor een zeer stressvolle vakantie gehad hebben veel geplande plekken niet kunnen bezoeken.
Van te voren hadden we gevraagd of we eens konden komen kijken ( en rijden) maar helaas was dat niet mogelijk.
Op de terugweg naar de eigenaar kregen we van iemand de tip dat de bandenspanning veel te hoog was en wellicht daardoor het stuiteren veroorzaakt werd. De eigenaar ontkende dit echter pertinent, maar misschien toch een tip voor volgende huurders..
Het is ons zeer goed bevallen met de camper van Hans. Een mooie ruime nette en trouwe camper met alles erop en eraan. Ook het contact met Hans was prima. Goede uitleg over de camper!
Zeer belangstellend over onze reis. We gaan zeker nog een keer!
Een aanrader voor een goede prijs!

Lees meer beoordelingen