Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Wij hebben een leuke tijd beleefd met de camper van Griet. Het was de eerste keer dat wij op deze manier reisden en de eigenaars hebben ons heel vriendelijk alle praktische uitleg gegeven. De camper zelf was modern, tiptop verzorgd en van alle benodigdheden voorzien. Kortom, dit is een aanrader!
Bekijk camper

Zeer fijne reiservaring dankzij deze camper! De camper bevat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis of weekend. Ook de verhuurders zijn heel vriendelijk! De communicatie verliep dan ook vlekkeloos. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

Vriendelijke, flexibele en attente eigenaar. Comfortable camper met alles erop en eraan. Fantastisch weekend gehad.
Bekijk camper