Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Dit was een eerste zeer geslaagde camper ervaring. Marja is een zeer behulpzame verhuurster en we hebben genoten van dit lang weekend. We hebben nu een idee van wat reizen met een camper betekent en waar je rekening mee moet houden.
Bekijk camper

Koen and his girlfriend were fantastic hosts. Communication was excellent and you couldn't meet nicer people. Camper was perfect and well equipped. The whole experience from pick up to return was great. And Koen even gave me a lift to the airport. What a guy!
Bekijk camper

De camper is supper voor 2p.p Alles is goed verlopen alles werkt prima Danny is een vriendelijk persoon en moogt hem bellen wanneer ge wilt en we zouden hem aan iedereen aanraden
Bekijk camper