Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

het was excelent , jammer van het ongelukje , maar Didier weet ook dat het hard aan het regenen was toen ik parkeerde en zag bijna niks , maar anders excelent en overdoen hoor.
Bekijk camper

Mooie moderne camper. Ruime slaapplaatsen. Correcte eigenaars. Leuke manier om te reizen!
Bekijk camper

Eerste keer voor ons een camper huren en wat een beleving! Camper rijd super, ziet er heel nieuw en modern uit van binnen. Stoelen zijn te draaien, tafel is verstelbaar. Heel erg genoten van onze trip, zeker een aanrader! Communicatie heel goed! Bedankt Heinder
Bekijk camper