Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Voor een korte trip door Frankrijk hebben wij gekozen voor een camper met automatische versnellingsbak. Dit rijdt heel rustig en ontspannen, zeker de crouse ontrol was een welkome hulpje. Christian heeft een goede uitleg gegeven en alles was zeker aanwezig in de wagen. Goede ontvangst en de afhandeling door Linda verliep ook lekker snel. kortom, zeker aan te bevelen Dank je wel Christian en Linda !!
Bekijk camper

Top, Leuke zeer degelijke camper!Zeer vriendelijke eigenaars.Camper rijd erg vlot en is redelijk zuinig in verbruik !Toffe vakantie gehad.Een aanrader!!!!!
Bekijk camper

Het was een zeer leuke eerste ervaring om met een camper op vakantie te gaan. Wouter nam uitgebreid de tijd om ons alles goed uit te leggen. Dit was ook wel nodig, want wij zijn echte leken! Kortom zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper