Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Zeer aangename, gebruiksvriendelijke en goed onderhouden camper. De eigenaar was uiterst vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Heel leuke ervaring en voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader!
Bekijk camper

Was de eerste keer dat we met een mobilhome weg zijn geweest en is super meegevallen.gaan dit zeker nog doen met dezelfde mobilhome.geen enkele negatieve opmerking bij deze personen.
Bekijk camper

zeer mooie en ruime mobilhome, volledig uitgerust met alle kleine dingen die je anders zelfs steeds dient te voorzien tot zelfs het (citronella)kaarsje voor buiten toe! Bij oppikken een duidelijke uitleg gekregen, over alle functies en mogelijkheden. Een absolute aanrader dus. Ik ben zeker van plan om deze camper in de toekomst nog te huren.
Bekijk camper