Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Zalig weekend gehad met jullie camper! Heel vriendelijke ontvangst door Ann en Jan , zowel bij ophalen als terugbrengen. Zeer uitgebreide info gekregen en altijd bereikbaar als nodig. De camper was perfect in orde! We zijn naar Boulogne sur mer gereden, mooie camperplaats gevonden en vooral intens genoten! Voor herhaling vatbaar!!
Bekijk camper

Zeer mooie camper, ziet er als nieuw uit. Fiat rijdt zeer vlot, bijna als een wagen. Wij hebben twee weken in de daktent geslapen, heerlijk! Alles was aan boord om zelf te koken. Ik raad deze camper aan iedereen aan die naar dit type op zoek is. Dirk is een aangename persoon om mee samen te werken Stefan
Bekijk camper

Alles is eerlijk en vlot verlopen.
Bekijk camper