Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Prachtige camper, super compleet en een vriendelijke eigenaar. Voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

Het was een superleuke ervaring. Van het reserveren tot het terugbrengen verliep alles heel vlot. Zeker een aanrader!! De eigenaar is flexibel en alles kan in samenspraak met hem besproken worden bijvoorbeeld vertrek- en aankosturen. Topervaring!
Bekijk camper

Wij hebben een geweldige reis gehad. Contact met de verhuurder verliep prima, we kregen alle uitleg en de boodschap mee dat we altijd konden bellen als we vragen hadden. De camper is natuurlijk op leeftijd maar zag er prima uit. Boven een fijn formaat qua parkeren en manouvreren. Kortom een aanrader.
Bekijk camper